Straatwerk

Straatwerk is vakwerk en dat moet goed gebeuren. Bij Kraaijeveld’s Aannemingsbedrijf zijn we volledig uitgerust om dit uit te voeren. 
De kwaliteit van het straatwerk is immers vaak bepalend voor een project.

Wij zorgen ervoor dat het straatwerk goed wordt uitgevoerd. Als bedrijf zijn wij BRL 9334 gecertificeerd. De KOMO-beoordelingsrichtlijn BRL 9334 is
 ontwikkeld op initiatief van de Vereniging Modern Straatwerk met als doel om de kwaliteit van het straatwerk te verbeteren en aantoonbaar te maken. 
Om dit certificaat te behalen moet een bedrijf kwalitatief goed straatwerk leveren met goede vaklieden, met aandacht voor de arbeidsomstandigheden 
van de medewerkers en met respect voor de omgeving.

Om het werk uit te voeren werken wij met gediplomeerde vakmensen. Ook zijn wij volledig uitgerust om machinaal de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Wij kunnen machinaal de straten leggen maar ook bestaande straten renoveren is voor ons geen probleem. 
Wij kunnen namelijk machinaal de tegels uitzuigen, formatteren en eventueel machinaal weer plaatsen. 
Om dit uit te voeren werken wij met hoog vacuüm systemen. Deze systemen zijn stiller en efficiënter dan laag-vacuüm systemen.

Deze werkzaamheden worden het gehele jaar door uitgevoerd voor verschillende opdrachtgevers. Hier zitten opdrachtgevers bij waar wij al ruim 35 jaar opdrachten voor mogen uitvoeren. Jaarlijks komen hier ook nieuwe opdrachtgevers bij.

Fotogalerij

Copyright © 2024 All Rights Reserved
cross