Duurzaamheid

Wij werken met vakmensen en zorgen ervoor dat zij op een duurzame manier hun werk kunnen blijven doen. Dit doen wij door onder het CAO bouwnijverheid te werken, te motiveren om periodieke gezondheidskeuringen uit te laten voeren en maandelijkse toolboxen te houden.

Mocht u verdere informatie willen verwijzen wij u ook graag naar de website van SKAO (Stichting klimaatvriendelijk aanbesteden en ondernemen): klik hier

Co2 Prestatieladder

Wij vinden het belangrijk om als bedrijf ook bewust om te gaan met het milieu. Onderdeel hiervan is onze deelname aan de Co2 prestatieladder. Wij zitten sinds 2018 op trede 5.Ons doel is om onze Co2 uitstoot in 2030 met 49% te hebben gereduceerd. Dit doen wij bijvoorbeeld door gebruik te maken van zuinigere machines en auto’s die zo min mogelijk uitstoot hebben. Ook maken wij gebruik van groene stroom voor onze kantoor locaties, zetten wij ons in om materialen te hergebruiken en proberen wij logistiek alles zodanig te regelen dat er zo min mogelijk kilometers gereden hoeft te worden.

Wij zijn van mening dat het reduceren van Co2 uitstoot pas goed op gang komt als er samen wordt gewerkt met andere partijen en opdrachtgevers. Wij zijn lid van de commissie Techniek en Innovatie van Straatwerk Nederland.
Belangrijk onderdeel van de Co2 prestatieladder is de transparantie hierin. U treft hierbij ook enkele documenten waarin onze werkwijze, aanpak en doelen staan omschreven. Wij staan ook vermeld op https://www.co2-prestatieladder.nl/deelnemers/Kraaijeveld_s_Aannemingsbedrijf_b_v

Copyright © 2024 All Rights Reserved